# 4th Grade End of Year Math Review

## Quiz by Jessica Allen

### Our brand new solo games combine with your quiz, on the same screen

Correct quiz answers unlock more play!

40 questions
• Q1
Spiders are a type of arachnid. Arachnids normally have 8 legs. How many legs would you count on 3 spiders?
36 legs
32 legs
24 legs
40 legs
120s
• Q2
6 x 6
4 x 2
6 x 4
6 x 5
120s
• Q3
What three numbers complete the pattern? 9, 12, 15, 18, ___, ___, ___
15, 12, 9
16, 14, 12
21, 24, 27
20, 22, 24
120s
• Q4
Brad is making costumes for the school play. The list shows the total yards of cloth he used after making each costume. 18, 24, 30, 36 How many yards of cloth will he have used after he makes one more costume?
49
42
48
54
120s
• Q5
What is the value of the 4 in 743,279?
400,000
4,000
400
40,000
120s
• Q6
Round 232,832 to the nearest ten thousand.
230,000
240,000
300,000
220,000
120s
• Q7
Estimate by rounding to the nearest hundred. 765 - 134
600
800
700
500
120s
• Q8
Trisha estimated 5,409 + 2,945 by rounding each number to the nearest thousand. What did she add?
4,000 + 3,000
5,000 + 2,000
5,000 + 3,000
6,000 + 3,000
120s
• Q9
Subtract: 527 - 362
165
155
65
122
120s
• Q10
Complete this statement. To find 4 x 600, multiply 4 and 6. Then write _____ zeros at the end.
24
3
2
10
120s
• Q11
A factory can produce about 76 computers in 1 day. What is a reasonable estimate of the number of computers the factory can produce in 3 days?
240 because 3 x 76 is about 3 x 80 = 240
270 because 3 x 76 is about 3 x 90 = 270
210 because 3 x 76 is about 3 x 70 = 210
180 because 3 x 76 is about 3 x 60 = 180
120s
• Q12
Find the product. 5 x 37 = n
n = 195
n = 150
n = 205
n = 185
120s
• Q13
A jumbo jet is traveling at a speed of 540 miles per hour. At this speed, how far will the jet travel in 6 hours?
1,260 miles
3,240 miles
204 miles
3,204 miles
120s
• Q14
In a class, 30 students will present their science projects. Each student gets to talk for 15 minutes. How much time is needed to present all the science projects?
460 minutes
45 minutes
450 minutes
1350 minutes
120s
• Q15
Estimate by rounding to the nearest ten. 56 x 23
2,100
200
1,200
120
120s

Teachers give this quiz to your class