# Elapsed time

## Quiz by D MAHON

### Our brand new solo games combine with your quiz, on the same screen

Correct quiz answers unlock more play!

17 questions
• Q1
If an event starts at 6:30 PM and ends at 9:45 PM, how long does it last?
4 hours and 30 minutes
2 hours and 45 minutes
3 hours and 45 minutes
3 hours and 15 minutes
30s
• Q2
Adam starts running at 8:00 AM and finishes at 8:45 AM. How long does Adam run?
45 minutes
1 hour
15 minutes
30 minutes
30s
• Q3
A movie begins at 7:20 PM and ends at 9:15 PM. How long is the movie?
1 hour and 45 minutes
1 hour and 55 minutes
2 hours and 15 minutes
2 hours and 30 minutes
30s
• Q4
Susan leaves her house at 9:30 AM and arrives at her friend's house at 10:15 AM. How long does it take Susan to get to her friend's house?
15 minutes
1 hour
45 minutes
30 minutes
30s
• Q5
Lisa starts baking a cake at 2:30 PM and finishes at 3:45 PM. How long does it take Lisa to bake the cake?
45 minutes
2 hours
1 hour and 30 minutes
1 hour and 15 minutes
30s
• Q6
John starts working at 8:00 AM and finishes at 5:30 PM. How long does John work?
9 hours and 30 minutes
10 hours
8 hours and 45 minutes
7 hours and 15 minutes
30s
• Q7
A train departs from Station A at 6:00 AM and arrives at Station B at 11:45 AM. How long does the train journey take?
6 hours and 15 minutes
5 hours and 15 minutes
5 hours and 45 minutes
4 hours and 30 minutes
30s
• Q8
Sarah starts reading a book at 7:30 PM and finishes at 9:15 PM. How long does it take Sarah to read the book?
1 hour and 45 minutes
2 hours
1 hour and 30 minutes
2 hours and 15 minutes
30s
• Q9
Michelle starts jogging at 6:00 AM and stops at 6:45 AM. How long does Michelle jog?
45 minutes
30 minutes
15 minutes
1 hour
30s
• Q10
A flight takes off at 10:30 AM and lands at 2:45 PM. How long is the duration of the flight?
5 hours
4 hours and 15 minutes
3 hours and 30 minutes
4 hours and 45 minutes
30s
• Q11
What is the elapsed time between 12:30 PM and 4:45 PM?
1 hour and 15 minutes
4 hours and 15 minutes
3 hours and 30 minutes
2 hours and 45 minutes
30s
• Q12
John started jogging at 9:15 AM and finished at 10:40 AM. How long did John jog for?
1 hour and 25 minutes
30 minutes
45 minutes
1 hour and 10 minutes
30s
• Q13
A train departs from a station at 6:15 PM and arrives at its destination at 9:45 PM. How long was the train journey?
2 hours and 15 minutes
5 hours and 20 minutes
4 hours and 10 minutes
3 hours and 30 minutes
30s
• Q14
Sara started baking a cake at 2:20 PM and finished at 3:45 PM. How long did it take Sara to bake the cake?
1 hour and 5 minutes
45 minutes
2 hours and 5 minutes
1 hour and 25 minutes
30s
• Q15
Maria started studying at 7:30 PM and stopped at 9:15 PM. How long did Maria study for?
1 hour and 15 minutes
3 hours
2 hours and 30 minutes
1 hour and 45 minutes
30s

Teachers give this quiz to your class