placeholder image to represent content

Test 2_UCC- programul de contabilitate SAGA C

Quiz by STELUŢA CARAION

Feel free to use or edit a copy

includes Teacher and Student dashboards

Measure skills
from any curriculum

Tag the questions with any skills you have. Your dashboard will track each student's mastery of each skill.

With a free account, teachers can
 • edit the questions
 • save a copy for later
 • start a class game
 • view complete results in the Gradebook and Mastery Dashboards
 • automatically assign follow-up activities based on students’ scores
 • assign as homework
 • share a link with colleagues
 • print as a bubble sheet

Our brand new solo games combine with your quiz, on the same screen

Correct quiz answers unlock more play!

New Quizalize solo game modes
9 questions
Show answers
 • Q1
  Fereastra „Intrări” are doua secțiuni, una sus și una jos. Pentru a înregistra un document apăsam „Adaug”, completăm datele solicitate, apoi apăsăm „Salvez”. Dacă dorim putem renunța, apăsând „Renunț”. Adevarat sau fals?
  Question Image
  Adevarat
  Fals
  30s
 • Q2
  Pentru a putea emite facturi folosim opțiunea „Ieșiri”. Datele solicitate se introduc așa cum am arătat in imaginea atasata. Pentru validarea inregistrarilor trebuie sa efectuam urmatorii pasi:
  Question Image
  Se introduc datele clientului in partea de sus, iar in partea de jos se introduc toate articolelor vândute, se validează înregistrarea prin apăsarea butonului „Validez”.
  Se introduc datele clientului in partea de sus, iar in partea de jos introducem totalul vanzarilor.
  Se introduc datele clientului in partea de sus, iar in partea de jos introducem articolele vandute.
  60s
 • Q3
  Pentru emiterea unui bon de consum, sau pentru înregistrarea unui bon de consum întocmit pe un formular tipizat, deschidem fereastra „Bonuri de consum” cu opțiunea din meniu „Operații/Bonuri de consum”. Urmatoarele etape sunt:
  Question Image
  Introducem datele socilitate in fereastra de sus, accesam "Salvez" si apoi "Adaug" in partea de jos. Dupa introducerea articolului si cantitatea accesam "Salvez" si apoi "Validez"..
  Bonul de consum se poate genera fara sa validam operatiunea
  In partea de jos articolul nu trebuie introdus.
  120s
 • Q4
  Registru de casa cumuleaza informatiile din introducerea plăţilor către furnizori sau a încasărilor de la clienţi. Acestea se pot face astfel:
  Question Image
  In fereastra registru de casa nu putem introduce si alte tipuri de incasari si plati, decat cele specifice furnizorilor si clientilor.
  Platile trebuie introduse exclusiv la intrari, iar incasarile trebuie operate exclusiv la iesiri.
  In partea de jos a ecranului registru de casa , adăugam o linie pentru plată furnizori. În cont debit introducem contul 401, apăsam tasta ENTER, selectam furnizorul și completam suma . Pentru încasare clienţi, adugam linie, in cont credit se introduce contul 4111, se apasa ENTER, selectam clientul și completam suma.
  120s
 • Q5
  Jurnalul de banca nu permite generarea de jurnale distincte pentru conturile analitice in situatia in care firma are conturi de disponibil deschise la mai multe banci.
  Fals
  Adevarat
  30s
 • Q6
  In ecranul Registru de casa butonul Registru poate fi utilizat pentru:
  tipărirea sau vizualizarea registrului de casă pentru o periodă de timp, pe aceeași pagină sau pe pagini distincte
  tipărirea sau vizualizarea registrului de casă, numai pentru data selectată din tabel
  tipărirea sau vizualizarea registrului de casă, numai pentru data selectată din tabel fie pentru o periodă de timp, pe aceeași pagină sau pe pagini distincte, dacă acestea acoperă o perioadă mai mare de timp.
  120s
 • Q7
  In ecranul Junal de banca, în tabelul din partea de sus se introduce numai data registrului de bancă. Se va adăuga o singură dată, pentru fiecare zi în care sunt operațiuni. Restul câmpurilor din tabelul de sus vor fi completate automat pe baza informațiilor operate în tabelul de jos.
  Question Image
  Adevarat
  Fals
  120s
 • Q8
  7. La optiunea Imobilizari introducem datele mijlocului. Documentul de achiziție a mijlocului fix (factura) trebuie să fie deja înregistrată în contabilitate în fereastra „Intrări”. Pentru continuarea procedurii de inregistrare a mijlocului fix in ecranul de Imobilizari, trebuie sa:
  Completăm cu grijă datele care ni se solicită: nr. inv., denumire, nr. doc., alegem gestiunea și cod clasa, introducem data de intrare și valoarea, contul și contul de amortizare și apasam butonul Iesire.
  Completăm cu grijă datele care ni se solicită: nr. inv., denumire, nr. doc., alegem gestiunea și cod clasa, introducem data de intrare și valoarea, contul și contul de amortizare. După introducerea datelor apasam butonul Salvez.
  Completăm datele care ni se solicită: nr. inv., denumire, nr. doc., alegem gestiunea și cod clasa, introducem data de intrare și valoarea. După introducerea datelor salvăm înregistrarea.
  120s
 • Q9
  Procesul verbal de receptie a unui mijlocului fix intat in patrimoniu se tipareste din ecranul :
  Alte operații cu stocuri
  Intrari
  Imobilizări
  120s

Teachers give this quiz to your class