  Unit 3 Pre-Test

Quiz by Christine Poulsen

Feel free to use or edit a copy

includes Teacher and Student dashboards

### Measure skillsfrom any curriculum

Tag the questions with any skills you have. Your dashboard will track each student's mastery of each skill.

• edit the questions
• save a copy for later
• start a class game
• view complete results in the Gradebook and Mastery Dashboards
• automatically assign follow-up activities based on students’ scores
• assign as homework
• share a link with colleagues
• print as a bubble sheet

### Our brand new solo games combine with your quiz, on the same screen

Correct quiz answers unlock more play!  20 questions
• Q1
A worker at the art store puts 280 paint brushes in 8 bins. Each bin has the same number of brushes. How many paint brushes are in each bin?
30
40
35
45
60s
Edit
Delete
• Q2
There are 8 stickers in each package. If there are a total of 944 stickers, how many packages of stickers are there?
103
108
113
118
60s
Edit
Delete
• Q3
There are 98 boxes of pencils at the store. There are 29 more boxes of chalk than pencils. There are 6 times as many boxes of crayons as chalk. Which shows how many boxes of crayons there are?
98 + 29 = 127; 6 × 127 = 762; 762 boxes of crayons
98 + 29 = 127; 6 × 127 = 722; 722 boxes of crayons
98 + 29 = 117; 6 × 117 = 662; 662 boxes of crayons
98 + 29 = 117; 6 × 117 = 702; 702 boxes of crayons
60s
Edit
Delete
• Q4
Luke has 86 blue marbles and 45 orange marbles. He shares the marbles equally among himself and 2 friends. He keeps the leftover marbles for himself. Which shows how many marbles Luke has?
86 + 45 = 121; 121 ÷ 3 is 40 R1; 41 marbles
86 + 45 = 121; 121 ÷ 3 is 40 R1; 40 marbles
86 + 45 = 131; 131 ÷ 3 is 43 R2; 45 marbles
86 + 45 = 131; 131 ÷ 3 is 43 R2; 43 marbles
60s
Edit
Delete
• Q5
A game store manager receives 520 computer games. The manager puts 28 games in a rack at the front of the store. He arranges the rest equally on 6 shelves. How many games are on each shelf?
520 − 28 = 492; 492 ÷ 6 = 72; 72 games
520 − 28 = 402; 402 ÷ 6 = 67; 67 games
520 − 28 = 402; 402 ÷ 6 = 61; 61 games
520 − 28 = 492; 492 ÷ 6 = 82; 82 games
60s
Edit
Delete
• Q6
Four friends bought a tent for \$244 and sleeping bags for \$276. If they share the cost equally, how much will each friend pay?
\$244 + \$276 = \$520; \$520 ÷ 4 = \$103; \$103
\$244 + \$276 = 520; \$520 ÷ 4 = \$130; \$130
\$244 + \$276 = \$420; \$420 ÷ 4 = \$150; \$150
\$244 + \$276 = \$420; \$420 ÷ 4 = \$105; \$105
60s
Edit
Delete
• Q7
60s
Edit
Delete
• Q8
60s
Edit
Delete
• Q9
60s
Edit
Delete
• Q10
60s
Edit
Delete
• Q11
60s
Edit
Delete
• Q12
60s
Edit
Delete
• Q13
60s
Edit
Delete
• Q14
60s
Edit
Delete
• Q15
60s
Edit
Delete
• Q16
60s
Edit
Delete
• Q17
60s
Edit
Delete
• Q18
60s
Edit
Delete
• Q19
60s
Edit
Delete
• Q20
60s
Edit
Delete

Teachers give this quiz to your class