placeholder image to represent content

Grupa 16 M C test 2- 19 ianuarie

Quiz by Cebanu Lilia

Feel free to use or edit a copy

includes Teacher and Student dashboards

Measure skills
from any curriculum

Tag the questions with any skills you have. Your dashboard will track each student's mastery of each skill.

With a free account, teachers can
  • edit the questions
  • save a copy for later
  • start a class game
  • automatically assign follow-up activities based on students’ scores
  • assign as homework
  • share a link with colleagues
  • print as a bubble sheet

Our brand new solo games combine with your quiz, on the same screen

Correct quiz answers unlock more play!

New Quizalize solo game modes
10 questions
Show answers
  • Q1
    1. Managementul strategic vizează:
    a). promovarea valorilor culturale la nivel de instituție.
    b).conturarea profilului psihosocioprofesional al managerului.
    c). procesul prin care se generează şi se controlează schimbările strategice ale unei organizaţii în scopul realizării unor obiective fundamentale.
    300s
  • Q2
    2. Metoda analiza PESTE include:
    c) 4 factori
    a). 5 factori
    b) 2 factori
    300s
  • Q3
    3. Funcția de comandă și instruire face parte din:
    c). funcțiile managementului inovației.
    a). funcțiile comunicării manageriale.
    b). funcțiile culturii organizaționale
    300s
  • Q4
    4. Misiunea este una din aspectele:
    c). managementului strategic
    b). managementului culturii organizaționale.
    a).managementului social
    300s
  • Q5
    5. Unul din factorii de implementare a culturii organizționale este:
    b). socializarea cadrelor didactice.
    c).monitorizarea activităților didactice.
    a). evaluarea activităților didactice.
    300s
  • Q6
    6. Planul strategic de activitate a instituției de învățământ se elaborează pentru o perioadă de:
    c).5 ani de învățământ
    b. 1 an de învățământ
    a). 3 ani de învățământ
    300s
  • Q7
    7. Factorii sociali, culturali, demografici, de mediu și politici corespund:
    a).diagnozei mediului intern
    b). diagnozei mediului extern
    c). diagnozei mixte.
    300s
  • Q8
    8. În care compartiment al planificării strategice se caracterizează instituția de învățământ din perspectivele: poziției geografice, numărul și vârsta elevilor, baza logistică etc.
    b).monitorizarea proiectului.
    c).pașaportul instituției
    a).context educațional și legislativ.
    300s
  • Q9
    9.Unul din rolurile principale ale managementului strategic este :
    a). mentinerea balantei de legaturi reciproce a organizației cu mediul.
    b). perfecţionarea laturilor calitative ale activităţii în vederea conservării rezultatelor obţinute în perioada precedent.
    c). focalizarea eforturilor spre obtinerea performanțelor economice, financiare și sociale ceea ce îi permite instituției o confruntare eficientă în mediul în care evoluează.
    300s
  • Q10
    10. Evaluarea strategiei constituie:
    a).etapa de formulare a strategiei.
    b). etapa finală în managementul strategic.
    c). etapa de implementare în managementul strategic.
    300s

Teachers give this quiz to your class